Despre Noi

Noi suntem PETRO STEDESA

Firma SC PETRO STEDESA SRL a fost infiintata in anul 1993, fiind una din primele companii din domeniul distributiei de ingrasaminte chimice solubile din Romania. PETRO STEDESA este de altfel compania care a omologat produsele HAIFA CHEMICALS in Romania.

 

In anul 2014, din dorinta de a introduce pe piata romaneasca de ingrasaminte solubile conceptul de agricultura de precizie, firma PETRO STEDESA deschide unitatea de productie HIFERT. Hifert este un îngrășământ solid , solubil 100 % in apă , pretabil pentru câmp , sere , solarii , aplicabil  foliar sau prin sisteme de irigare . Gama HIFERT se găsește într-un număr mare de formule , putând fi utilizată pentru orice tip de cultură . In functie de necesitati, formulele Hifert pot fi imbogatite cu aminoacizi, microelemente sau alge marine.

Strategia Companiei

Strategia noastra este de a oferi produse de cea mai buna calitate la costuri competitive si cat mai aproape de necesitatile clientului. Fiecare lot produs este atent verificat si este insotit de buletin de analiza iar prin diversitatea formulelor chimice de fertilizare putem satisface orice necesitate de substanta activa in orice tip de cultura. Posibilitatea analizarii nutrientilor din sol, capacitatea de a produce formulari de fertilizare customizate si experienta noastra in domeniu ne ajuta in determinarea programului de fertilizare optim si ajuta clientul in a obtine recolta maxima la cel mai eficient cost.

Calitatea produselor

Certificat de Analiza

Cost eficient de Productie

Formule chimice Personalizate