HIFERT GARDEN

HIFERT GARDEN este un ingrasamânt NPK solid, 100% solubil in apa, destinat florilor si arbustilor ornamentali de interior sau exterior. Rezultatele utilizarii sunt vizibile intr-un timp scurt iar daca sunt respectate instructiunile de folosire, gradina se va transforma intr-o lume de basm plina de culori vii.

 

HIFERT LAWN

 HIFERT LAWN este produsul ideal pentru fertilizarea gazonului datorita efcientei cu care se pot acoperi suprafete mari cu efort minim intr-o singura aplicare sezoniera. Este insa la fel de eficient si in cazul florilor, arbustilor sau legumelor datorita tehnologiei de eliberare controlata a nutrientilor care asigura plantei necesarul optim de hrana in toate stadiile de crestere. Capsula polimerica in care se asa nutrientii se dizolva treptat, în functie de temperatura si umiditatea solului, oferind plantei cantitatea optima dehrana pe tot parcursul dezvoltarii, chiar si în perioadele de seceta prelungita.

 

HIFERT LEGUME

    Hifert Legume este ideal pentru fertilizarea gradinilor de legume datorita aportului mare de potasiu absolut necesar plantei in perioadele de inflorire si de fruct. Legumele se vor dezvolta sanatos si voluminos pastrându-si în acelasi timp gustul autentic si fructul zemos. Prezenta microelementelor si a algelor marine in compozitie asigura o dezvoltare echilibrata si o recolta bogata. Se recomanda fertilizarea in faza deînflorire sau incipienta de fruct prin stropirea plantelorla nivelul frunzelor si la radacina.

×

Buna ziua,

Suntem online pentru a va oferi informatii

×